БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99лв.

Замяна и връщане

Ако не сте удовлетворени от закупен продукт, можете да го върнете в 14-дневен срок. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват. Продуктът трябва да е в не нарушен търговски вид, а именно не трябва да е носен, надраскан, пран, гладен, рязан и да не е нарушена неговата цялост включително, етикета и оригиналната опаковка. Коригирани дрехи по размери на клиента също не се приемат за замяна или възстановяване. Заедно с артикула за връщане ни изпратете и „разписката за прием на паричен превод“ която е предоставена на вас от куриера при самото плащане на наложения платеж, тази разписка е платежен документ с който се доказва продажбата и е задължителен за анулиране на сделката.

Възстановяването на сума за закупен продукт става единствено по банков път, след приемане на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост. Разходите по връщане на стоката са за сметка на Клиента. Възстановява се само стойността на продуктите, без разходите по доставка.

При рекламация се връща стойността на изпратената стока, съгласно заявката, като разходите по изпращането на първата заявка са преизчислени и от сумата, подлежаща на връщане, са приспаднати всички странични разходи.


Необходим Ви е  Формуляр за връщане“, с който се отказвате от покупките си. Върнете попълнения формуляр заедно с желания от вас модел с опция „преглед“ на следния адрес:гр. София, офис на Еконт „Бели Дунав“, за "ВС Фешън ЕООД", тел: 0896269296


За да върнете пратка чрез BOX NOW автомат, е необходимо да посетите следния линк: https://boxnow.bg/returns-step-one/895/7087/vsfashion.bg  , като попълните име, имейл адрес и телефонен номер във формуляра. След като формуляра бъде попълнен, ще се генерира нова товарителница. 

Моля напишете номера на новата товарителница върху самата пратка или я разпечатайте и залепете. 

Връщането е безплатно за промо период.